Почетна Тагови Aleph Farms

Таг: Aleph Farms

Израелска компанија сака да одгледува месо во вселената

0
Еден од многуте проблеми во вселената е недостигот од храна. Израелскиот стартап Aleph Farms планира да го реши тој проблем со одгледување месо на...