Почетна Тагови Alkatel Lucent

Таг: Alkatel Lucent

Alcatel – Lucent Enterprise ги претстави најновите говорни и податочни технологии во...

0
КАБТЕЛ - Сертифициран Бизнис Партнер на Alcatel - Lucent Enterprise за Македонија минатиот месец беше домаќин на презентацијата CONNEX MACEDONIA 2018, на која беа...