Технома 2017 од 25 до 29 октомври во ВИП Арена „Борис Трајковски”

- Advertisement -

Од 25 до 29 октомври во ВИП Арената „Борис Трајковски“ ќе се одвива 43-тото издание на Меѓународниот саем ТЕХНОМА. Teхнoмa прeтстaвувa бренд кој четири децении ги oбeдинувa прeтстaвницитe нa нajгoлeмитe дoмaшни, нo и стрaнски прoизвoдитeли вo oблaстa нa мeтaлургиjaтa, eлeктрoтeхникaтa, енергетиката, нeмeтaлитe, грaдeжништвoтo, обезбедување и заштита.

На саемот Технома се претставуваат национални економии на многу земји, покраини и региони, организирајќи и пратечки стручни програми и B2B средби, па токму затоа е место кое го посетуваат десетици илјади посетители, како носители на деловни одлуки, инвеститори, експерти.

- Advertisement -

Официјалното отворање на ТЕХНОМА 2017 е на 25.10.2016 (среда) во 11.00 часот во ВИП Арена „Борис Трајковски“. Работното време е од 10 до 19 часот, цената на редовната влезница изнесува 50 денари, а за организирани групни посети влезницата чини 30 денари

Сподели!
- Advertisement -