Tehnoma 2017: Трибина за финансиските можности за воведување иновации во македонските компании

- Advertisement -

Дебата на тема: „Комерцијалните аспекти и финансиските можности за поддршка на иновациите- искуства во Македонија и идна стратегија!“ ќе се одржи денеска во рамки на Технома 2017. Истата ќе се одржи во дебатната сала на спортскиот центар Борис Трајковски со почеток од 11 часот.

Учесници:
1. Јован Деспотовски, директор на Фондот за иновации и технолошки развој
2. Јасмина Мајсторовска, Министерство за економија
3. Татјана Забасу, регионален директор на South Central Venture Fund за Македонија, Албанија и Косово
4. Игор Маџов, South Central Venture Fund
5. Горан Митревски, главен извршен директор на Кабтел
6. Илијанчо Гаговски, управител и соосновач на Prymapps

- Advertisement -

Модератор: Верица Јорданова, основач и уредник на www.inovativnost.mk

Сподели!
- Advertisement -