Timberland претстави персонализирани чевли по повод 10 – годишнината на брендот во Македонија

- Advertisement -

Брендот Timberland минатиов викенд прослави 10 – годишнина од отворањето на првата продавница во Македонија.

На работилница која се одржа во продавницата на Timberland во Skopje City Mall, брендот им овозможи на купувачите и фановите да ги персонализираат своите чевли со мотиви по сопствен избор заедно со уметниците Сања Јовановска и Драган Драш Китановски.

- Advertisement -

Целодневниот настан заврши успешно, а фановите на брендот си заминаа со оригинални персонализирани Timberland чевли.

 

- Advertisement -

Сподели!
- Advertisement -