Нова Телеком празнична понуда

- Advertisement -

  Во пресрет на претстојните новогодишни празници, Македонски Телеком го збогати Magenta 1 и Smart портфолиото со нови содржини и поволности, во коишто ќе можат да уживаат сите членови на семејството

Со новата Magenta 1, којашто ги обединува најдобрите комуникациски и ТВ услуги, корисниците отсега промотивно добиваат уште повеќе мобилен интернет за неограничено споделување на празнични моменти со своите најблиски. Интернетот што нема да се потроши, може да се сочува и да се искористи следниот месец. Новиот Magenta 1 M тарифен модел, на корисниците им нуди неверојатен бонус од 6.000 денари за купување на нов телевизор или смартфон, како и 15 GB мобилен интернет за целосно празнично уживање и споделување.  Предвидени се подароци и изненадувања за сите нови Magenta 1 корисници, за што поголемо уживање на целото семејството. Едноставно, со Magenta 1 пакетот корисниците добиваат сè што им треба на едно место и во една сметка со попуст од 25 отсто засекогаш.

Македонски Телеком креираше новогодишни поволности и за корисниците на Smart тарифите. Овие празници и корисниците на новиот тарифен модел Smart M промотивно добиваат бонус од 3.000 денари за купување на идеалниот смартфон, како и 15 GB мобилен интернет за целосно празнично уживање и споделување. Дополнително, сите корисници на Smart тарифите, интернетот што нема да го потрошат, можат да го префрлат за следниот месец.

- Advertisement -

Најновата празнична понуда на Македонски Телеком е најдобриот подарок за целото семејство. Корисниците можат да се опуштат и да уживаат во претстојниот период споделувајќи безброј празнични мигови за паметење. Токму тоа е мисијата на Македонски Телеком, постојано да се грижи за корисниците, да креира најдобри комуникациски решенија кој ги задоволува потребите и вкусовите на секој член на модерното семејство, креирајќи врвно корисничко искуство.

 

- Advertisement -

Повеќе информации за новите празнични понуди, корисниците можат да најдат на веб страницата www.telekom.mk, на 122 или во најблиската Телеком продавница.

Сподели!
- Advertisement -