HBO видеотеката промотивно 3 месеци без претплата

- Advertisement -

Со големо задоволство Вип ја најавува новата услуга за сите корисници на пакетот HBO Premium, со која од денеска имаат пристап до HBO видеотеката промотивно 3 месеци без претплата и добиваат можност да гледаат повеќе од 4.000 наслови на најсовремени филмови и серии од HBO продукцијата, и тоа кога и да посакаат.

Промотивно, сите корисници кои ќе склучат нов или ќе обноват договор за Vip Комбо добиваат гратис интерактивна телевизија и 3 месеци бесплатно пакет HBO Premium, вклучувајќи ја и целосната HBO видеотека.

- Advertisement -

По завршување на промоцијата пакетот HBO Premium ќе продолжи да се наплатува 299 денари месечно.
Услугата HBO On Demand е достапна за сите Vip Комбо корисници кои користат уред за интерактивна телевизија и имаат активирано HBO Premium пакет. Покрај услугата HBO On Demand, пакетот HBO Premium ги вклучува и телевизиските канали HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD како и услугата HBO GO.

Понудата е достапна во Скопје, Битола, Прилеп, Кочани, Гостивар, Радовиш, Куманово и Велес, на локации каде што постои техничка можност.
Повеќе информации за новата услуга можете да добиете на www.vip.mk или со јавување во Контакт центарот на Вип на 077 1234.

Сподели!
- Advertisement -