Само за најголемите авантуристи – висете над Чикаго на платформа висока 300 метри

- Advertisement -

Најхрабрите туристи кои ќе го посетат Чикаго сега имаат прилика да искуста едно незаборавно доживување. TILT е нешто само за вистинските авантуристи.

94-тиот кат на 360 Chicago во кулата „Џон Хенкок“ има посебна платформа која се движи и се врти целосно надолу кон градот на висина од 300 метри и нуди спектакуларен поглед на градот.

- Advertisement -

Како што кажува самото име, платформата направена од стакло и челик се навалува и нуди уникатна перспектива, собира до 8 посетители одеднаш и прва во светот.  Оваа атракција ќе ве чини 5 долари.

Сподели!
- Advertisement -