Grouper со викенд кампања „Сé за 99 денари“

- Advertisement -

Најпознатата македонска платформа за електронска трговија Grouper, за викендот најави уште една онлајн продажна кампања именувана како „Сé за 99 денари“.

Кампањата ќе трае овој викенд, 14 и 15 април и нуди неодоливи и економични зделки кои варираат од понуди во ресторани, козметика, нега, детски играчки, курсеви до најразлични видови на производи за домот и секојдневието.

- Advertisement -

Како што стои и во името на кампањата, сите овие промотивни зделки се по 99 денари и се наменети само за најбрзите бидејќи траат вкупно 48 часа.

Побрзајте и проверете што вам ќе ви одговара да си набавите викендов преку Grouper.

- Advertisement -

 

Сподели!
- Advertisement -