ВИДЕО: Smartbe е паметна количка за бебиња

- Advertisement -

Smartbe е сон на секој родител кој покрај тоа што го сака своето бебе и би направил се за него, сака да има и малку време за своите омилени активности. Ова е првата интелигентна количка за бебиња која е револуционерен концепт во поглед на дизајн и функционалност и ги задоволува потребите и на бебето и на родителот.

Smartbe работи со помош на најнова технологија преку иновативен, минималистички и безбеден дизајн. Оваа интелигентна количка ја поседува сета потребна интелигенција за да обезбеди досега невидено ниво на удобност и притоа ги исполнува регулативите за безбедност на САД и на ЕУ. 

- Advertisement -

Smartbe е решение кое нуди повеќе од 10 функциии кои се контролираат со помош на Android или IOS паметни телефони и часовници. Внатрешниот дел каде што лежи бебето е климатизиран, има автоматско столче за нишање, грејач за шише за млеко, автоматски се склопува, има електронско шкафче со сензор против крадци, микрофон и веб камера и други револуционерни опции.  

e

Сподели!
- Advertisement -