SkyFloat е магнетна „рака“ која го држи телефонот во воздух

- Advertisement -

SkyFloat  е првата револуционерна „рака“ која стои во воздух на која можете да го ставите својот телефон или таблет. Можете да го поставите каде сакате во домот затоа што виси од таванот преку магнетна плоча. Тоа значи дека можете да правите повеќе работи одеднаш.

На пример, можете да гледате некој рецепт на телефон или таблет додека готвите. На овој начин секој може да ги усоврши своите вештини за готвење затоа што на YouTube и на други платформи има многу видеорецепти кои кога ќе ви бидат слободни рацете ќе можете да ги следите чекор по чекор и да направите совршен оброк.

- Advertisement -

Сподели!
- Advertisement -