Овој прибор за јадење им помага на бебињата да научат да јадат сами

- Advertisement -

Grabease е првиот сет од виљушка и лажица дизајнирани специјално за најмалите членови на семејството. Тие се ергономски дизајнирани за бебиња и мали деца за да можат да ги држат во своите раце и да ги поттикнат да почнат сами да јадат.

Приборот за јадење Grabease е еден од најбезбедните начини за децата и бебињата да почнат самите да се хранат. Дизајнирани се специјално за мали раце со пропорционално дозирање доволно за нив и со заштита од голтање преголеми залаци.

Терапевти за деца ги препорачуваат Grabease за сите бебиња и деца затоа што се специјално дизајнирани за децата да ги држат на правилен начин и да научат да ги контролираат своите прсти кога држат нешто. Тоа е многу битно за понатаму во животот да имаат нормален стисок на раката.

- Advertisement -

Сподели!
- Advertisement -