22 C
Skopje
недела, јули 5, 2020

Нови мерки за општините преку Програмата за рурален развој

Kabtel desktop
Нови  финансиски средства и мерки за општините преку Програмата за рурален развој ќе најави денеска Агенцијата за финансиска поддршка и развој на земјоделството. (АФПРРЗ).

Оттаму најавуваат дека износот на финансиите и новините со мерките ќе ги претстават министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка и развој на земјоделството Николче Бабовски.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •