18 C
Skopje
среда, јули 8, 2020

За прв пат во Скопје се организира Wordcamp

Kabtel desktop

За прв пат во Скопје се организира Wordcamp поддржан од WordPress Fondation. Настанот ќе трае два дена, 13-ти и 14-ти oктомври во просториите на Факултетoт за информатички науки и компјутерско инженерство, во Скопје.

Wordcamp Skopje е неформалeн настан организиран од неколку wordpress ентузијасти.

Настанот е наменет за сите корисници, девелопери почетници/експерти и било кој љуботпитен wordpress фан.

Овој Wordcamp како и сите други нуди одлична можност за запознавање и споделува идеи како и можноста да едноставно се биде дел од wordpress заедницата.

За сите подетални информации, повик за волонтери, спонзори, предавачи, агенда на настанот како и информации за билетите следете на официјалниот веб сајт.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •