ВИДЕО: Топ 10 најуспешни маркетинг кампањи во 2018 година 

- Advertisement -

Порталот US Today ја објави листата на најуспешни и најгледани кампањи во САД во 2018 година. Погледнете ги првите 10 кои ги издвоивме за вас, можеби ќе бидат инспирација за некои идни кампањи. www.marketing365.mk ги пренесува најдобрите кампањи!

 

 1. Alexa Loses Her Voice
  https://youtu.be/J6-8DQALGt4
 2. Touchdown Celebrations to Come
 3. Stand By You
 4. DORITOS BLAZE vs. MTN DEW ICE
  https://youtu.be/ZsmZChFMisY
 5. Good Odds
 6. Human
 7. Answering the Call
 8. Winter Olympics Best of U.S. | Lindsey Vonn
 9. Hope Detector
 10. This Is Getting Old

 

Сподели!
- Advertisement -