11.7 C
Skopje
среда, ноември 20, 2019

Како можеш да ја зголемиш продуктивноста на твојот тим на еднодневната работилница за Design Thinking?

Kabtel desktop

Примената на Design Thinking методологијата овозможила светски компании како Google, Apple и IBM да се стекнат со значителна конкурентска предност и да го зголемат бројот на корисници. Токму оваа методологија е достапна сега и кај нас. На 13.04.2019 (сабота) во Јавна Соба ќе имате можност да се запознаете и да ја проучите Design Thinking методологијата.

Преку еднодневната интерактивна работилница која ја организира Innothink ќе се запознаете со Design Thinking методологијата и ќе стекнете практично знаење како да ја имплементирате оваа моќна методологија. Ќе се запознаете со фазите на Design Thinking и ќе добиете реална слика како да ги примените во Вашето секојдневно работење. Повеќе детали за работилницата може да дознаеш тука.

На еднодневната работилница ќе имате уникатна можност да дознаете:

  • Која е вистинската моќ на Design Thinking методологијата и како можете да ја примените во вашата работа
  • Ќе дознаете какви резултати можете да постигне преку оваа методологија
  • Како да ја поттикнете креативноста и продуктивноста помеѓу вашите колеги и да бидете поефикасни за време на еден работен ден

Design Thinking работилницата е наменета за сите професионалци кои сакаат да воведат иновативни практики во секојдневното работење, за сите тимски лидери кои се стремат да ја подобрат продуктивноста на својот тим, за иновативни компании кои сакаат да го поттикнат креативниот потенцијал на своите вработени.

Со активна примена на Design Thinking методологијата ќе го откриете вистинскиот иноввативен потенцијал на вашата компанија и ќе се издвоите на пазарот преку својата иновативност. Обезбеди го твоето учество тука. Бројот на учесници е ограничен.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •