Стапче за дезинфекција ја чисти секоја површина за неколку секунди

- Advertisement -

Verilux CleanWave Portable UV-C Mini Sanitizing Wand ви помага да не допирате никакви валкани површини со рацете преку дезинфекција и санитација на површините за неколку секунди, и тоа без употреба на хемикалии.

Со помош на истата UV-C технологијата за зрачење која болниците ја користат за да ја чистат опремата стапчето CleanWave убива дури 99,9% од микроорганизмите, вклучувајќи и вируси, бактерии, спори на мувла, прашина, па дури и јајца од болви.

- Advertisement -

Лабораториските истражувања покажале дека стапчето е толку ефективно што убива 99% од MRSA и од вирусот Х1Н1 за една секунда. Можете да го користите CleanWave во домот на послетнината, на бироата, на тастатурата од компјутерот, на кваките на вратите, на лавабоата итн.

Бидејќи е мало, можете да го носите и во чанта и дискретно да ја дезинфицирате секоја површина што би ја допреле. CleanWave ги чисти и бактериите кои предизвикуваат непријатна миризба во кујната, бањата, плакарите, креветите на домашните миленици итн.

Сподели!
- Advertisement -