Нови цени на горивата од полноќ

- Advertisement -

Новата цена на „еуросупер 95“ ќе изнесува 69,50 денари за литар, „еуросупер 98“ ќе се продава по цена од  72 денара за литар, додека „еуродизелот“ од полноќ ќе има цена од 62,50 денари. Екстра лесното масло, пак, ќе се продава по цена од 52 денари.

Новата цена на „еуросупер 95“ ќе изнесува 69,50 денари за литар, „еуросупер 98“ ќе се продава по цена од  72 денара за литар, додека „еуродизелот“ од полноќ ќе има цена од 62,50 денари. Екстра лесното масло, пак, ќе се продава по цена од 52 денари.

- Advertisement -

Малопродажната цена на мазутот М-1 НС се намалува и ќе изнесува 35,118 денари за килограм.

Сподели!
- Advertisement -