10.1 C
Skopje
вторник, октомври 15, 2019

Дневни Архиви: јули 1, 2019

Во Пекинг заврши изградбата на најголемиот аеродром во светот

Во Пекинг завршi изградбата на меѓународниот аеродром Дасинг, кој според бројот на патници ќе биде најголем аеродром во светот. Аеродромот е оддалечен 46 километри од...

Патиките Rens ќе направат уште повеќе да го засакате кафето

Овие патики се направени од фасцинантна мешавина од отпадни материјали, кои се навистина практично реупотребени. Ако мислевте дека не е возможно да го сакате...