6 C
Skopje
понеделник, април 6, 2020

ВИДЕО: Pawcet е фонтана со која вашето куче секогаш ќе има доволно вода за пиење

Kabtel desktop

Пиењето доволно вода во текот на денот, особено на овие горештини, е еднакво битно како за луѓето, така и за животните, со таа разлика што ние самите можеме да се напиеме вода кога ќе посакаме, а нашите домашни миленици зависат од нас да им дадеме. Во случај да се заборавени или не сте сигурни кога да му дадете вода на своето куче, оваа фонтана е одлично решение.

Со оваа надворешна фонтана никогаш повеќе нема да се грижите дали вашето куче имало доволно вода за пиење. Pawcet  му овозможува на вешто куче да се напие вода секогаш кога ќе посака, а притоа самото ја контролира со шепите. Затоа и кога нема да сте дома вашиот миленик ќе може да се погрижи самиот за себе.

Нема да има потреба да оставате садови со вода по подот и да се грижите дека можеби ќе ги преврти додека трча и се забавува. Фонтаната се приклучува на црево, а кучето може да го активира протокот на вода така што ќе притисне на педалата со шепите.

Outdoor fountain lets your dog get water on its own

This will help your pup stay hydrated during the dog days of summer.Get yours here: https://amzn.to/2LOel2K

Posted by Startup Selfie on Вторник, 30 јули 2019

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •