0.1 C
Skopje
понеделник, јануари 20, 2020

Охридскиот хотел „Пела“ ги модернизира капацитетите и услугите со Проектот за локална и регионална конкурентност

Kabtel desktop

Охридскиот хотел „Пела“ ги модернизира своите капацитети и услуги со поддршка на Проектот за локална и регионална конкурентност

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •