Никогаш повеќе нема да ви студи во рацете со ракавиците Candle

- Advertisement -

Ова се првите ракавици во светот кои самите се загреваат и ви ги топлат рацете. Ракавиците Candle работат на батерии кои може да се полнат. Дизајнирани се и за во урбана средина и за сите љубители на големите височини, каде што темепратурите се далеку под нулата.

Освен тоа, ракавиците може да се користат и за работа на телефон, модерни се и елегантни, водоотпорни и имаат три различни степени на топлина. Три часа може да работат на највисоката температура од околу 49 до 54 степени Целзиусови; четири часа можат да работат на температура од 43 до околу 49 степени Целзиусови и шест часа можат да работат на најниската температура од околу 38 до околу 43 степени Целзиусови.

- Advertisement -

Ракавиците се лесни и компактни и може да се перат во машина. Со Candle нема никогаш повеќе да ви студи во рацете на вашата утринска прошетка, кога трчате, кога патувате од дома до работа, кога планинарите. Моментално е во тек кампања за собирање средства на платформата Indiegogo. Можете да добиете пар ракавици со донирање на најмалку 99 доалри, додека планираната малопродажна цена е 160 долари.

Heated gloves designed for the city & the summit

Say goodbye to cold hands with these rechargeable battery-heated gloves. Book them here: http://bit.ly/2s5Ytjz

Posted by Startup Selfie on Сабота, 23 ноември 2019
Сподели!
- Advertisement -