14 C
Skopje
недела, април 11, 2021

#ОстаниДома: нова дигитална опција од Македонски Телеком

Kabtel desktop

15G мобилен интернет, дополнителни придобивки по избор и електронска сметка

Деновиве најважно е да останеме дома, но и непречено да комуницираме, работиме и да се едуцираме. За да останеме поврзани во овие услови, Македонски Телеком воведе нова опција #ОстаниДома, која се активира дигитално преку Telekom МК апликацијата и нуди одлични поволности.   

Со опцијата #ОстаниДома, Magenta 1 и Smart портфолиjата стануваат дигитални, а корисниците добиваат повеќе поволности: 15 GB мобилен интернет месечно во Smart М и Magenta 1 M и електронска сметка. Дополнително, секој месец може да избираат и активираат придобивки по сопствен избор на TelekomMK  апликацијата: 5 GB мобилен интернет, опцијата VIDEO (You Tube, Netflix, HBO Go и MaxTV GO) или  SMS пакет кон сите мрежи.

Со новата опција #ОстаниДома, корисниците остануваат поврзани од дома со едноставно дигитално искуство и добиваат повеќе вредност, без дополнителен надомест.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •