21.3 C
Skopje
четврток, октомври 1, 2020

Повик од Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за програмата за поддршка на “старт-ап” бизниси

Европската банка за обнова и развој (ЕБОР), упатува повик за програма за поддршка на “старт-ап” бизниси, наменет до сите иновативни “старт-ап” бизниси со висок потенцијал за раст. Европската банка за обнова и развој преку StarVenture програмата која е финансирана од Министерството за финансии на Луксембург, помага на “старт-ап” бизниси од Западен Балкан преку советување, менторски програми, пристап до финансии, како и меѓународно вмрежување.

Оваа програма помага на старт-ап бизниси од Западен Балкан преку советување, менторски програми, пристап до финансии, како и меѓународно вмрежување. Посетете ја страната https://www.ebrd.com/starventure/start-ups за повеќе информации и аплицирајте најдоцна до 30 септември 2020! #LetsMakeItHappen

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •