-2.7 C
Skopje
вторник, декември 1, 2020

FUTURE 4.0, конференција којa ги поврзuva индустриските корпорации со стартапите од Адриа региониот

Kabtel desktop

Од 17-ти до 18-ти ноември се организира третата по ред FUTURE 4.0 конференција кој се фокусира на 4.0 индустријата со главна цел да ги поврзе индустриските корпорации со стартапите од Адриа региониот.

Минатата година имаше успешно спроведени 130 еден на еден сесии помеѓу 8 корпорации и 49 стартапи и неколку стотици посетители од Словенија и странство. Главниот настан ќе биде емитуван на www.future40.si.

Заради Ковид регулативите, организаторот се реши за безбедни и и предвремено организирани еден на еден сесии кои ќе бидат виртуелни.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •