Mastercard world: За патувања и живот со привилегии

- Advertisement -

Доколку сте љубител на патувања, често патувате или тоа допрва ќе го правите, не двоумите се која платежна картичка да ја изберете како ваше средство за плаќање во странство.

- Advertisement -

Вистинско премиум решение од платежна картичка за вас е Mastercard World кредитната картичка на Халкбанк која нуди низа бенефиции и може да ги исполни сите ваши очекувања.

Со користење на  Mastercard World  кредитните  картички станувате дел од ексклузивниот клуб на корисници на премиум картички од брендот Mastercard што, пак, овозможува бесплатен пристап до Lounge Key на повеќе од 800 аеродроми, за вас но и за уште едно лице како ваша придружба.

- Advertisement -

Дополнително, картичката може да ја дигитализирате преку HalkPay и GarminPay и да си овозможите олеснително плаќање низ светот.

- Advertisement -

Освен тоа, картичката:

  • Ви нуди можност за плаќање до 60 рати без камата кај трговци со кои банката има склучено соработка;
  • Генерира бонус поени при нејзиното користење за плаќање кај бројни трговци кои се клиенти на Халкбанк;
  • Има висок праг за кредитен лимит до 1.200.000,00 мкд, а минимален одобрен револвинг кредитен лимит до 100.000,00 мкд;
  • Дава можност за одобрување на кредитен лимит без ограничување на бројот на плати;
  • Е дел од програмата Pay&Get и носи шанси за награден кеш бек.

Mastercard World кредитната картичка на Халкбанк е симбол за сигурност, престиж, патувања и креирање на додадена вредност за нејзиниот корисник.

Прочитајте повеќе за едниствената ваква картичка на пазарот тука: https://www.halkbank.mk/mastercard-world-mk.nspx.

Сподели!
- Advertisement -