Нова кариера со Growth Labs Academy: прв отворен ден за студенти

- Advertisement -

Со гордост ви го најавуваме првиот отворен ден на Growth Labs Academy – академија за секој чија желба е да изгради кариера во IT индустријата. Ве покануваме да ни се придружите на првиот отворен ден на 31ви јануари со почеток во 17:00 часот, на Zoom.

На самиот настан ќе имате можност да дознаете повеќе за академијата од директорите на академијата, што нудат програмите, да ги запознаете менторите и што да очекувате низ процесот на учење. Програмата се состои од детално изработен и иновативен курс за развивање софтвер, поделена на три степени – основен, среден и напреден. Без разлика дали вашата авантура во ИТ индустријата допрва ќе почне или веќе имате искуство, Growth Labs Academy може да ви понуди соодветна програма за вашиот степен на знаење и вашите цели.

- Advertisement -

Во соработка со Code Fellows и IT LABS LLC, создадовме курс по американски стандарди, што ќе ги подготви студентите за реални предизвици со кои ќе се соочуваат на работното место и ќе им овозможи да стигнат до кариерен успех во ИТ индустријата.

Воедно, не ја пропуштајте шансата за еднократен попуст од -30% на целата академија по повод отворањето на Growth Labs Academy. Не заборавајте да се регистрирате за самиот настан овде.

Следете не за повеќе новости на социјалните мрежи: Facebook, LinkedIn и Instagram.

- Advertisement -

Нова кариера со Growth Labs Academy: прв отворен ден за студенти

Со гордост ви го најавуваме првиот отворен ден на Growth Labs Academy – академија за секој чија желба е да изгради кариера во IT индустријата. Ве покануваме да ни се придружите на првиот отворен ден на 31ви јануари со почеток во 17:00 часот, на Zoom.

- Advertisement -


На самиот настан ќе имате можност да дознаете повеќе за академијата од директорите на академијата, што нудат програмите, да ги запознаете менторите и што да очекувате низ процесот на учење. Програмата се состои од детално изработен и иновативен курс за развивање софтвер, поделена на три степени – основен, среден и напреден. Без разлика дали вашата авантура во ИТ индустријата допрва ќе почне или веќе имате искуство, Growth Labs Academy може да ви понуди соодветна програма за вашиот степен на знаење и вашите цели.

Во соработка со Code Fellows и IT LABS LLC, создадовме курс по американски стандарди, што ќе ги подготви студентите за реални предизвици со кои ќе се соочуваат на работното место и ќе им овозможи да стигнат до кариерен успех во ИТ индустријата.

Воедно, не ја пропуштајте шансата за еднократен попуст од -30% на целата академија по повод отворањето на Growth Labs Academy. Не заборавајте да се регистрирате за самиот настан овде.

Следете не за повеќе новости на социјалните мрежи: Facebook, LinkedIn и Instagram.

Сподели!
- Advertisement -