Игор Маџов и Daysketcher: Креирање иднина преку иновација и добросостојба во “The Founder Games powered by HalkBank”

- Advertisement -

„Иновативност“’ со задоволство ви најавува серија на блог постови посветени на првото реално шоу за претприемачи во Македонија –  “The Founder Games” кое може да го следните на нивниот канал на Youtube. Во време кога сведоци сме на млади студенти кои своите иновативни идеи ги претвораат во бизниси вредни милиони, многумина се запрашуваат: Како и јас да постигнам таков успех? “The Founder Games” доаѓа како одговор на овие прашања, со цел да го разоткрие процесот на изградба на успешен бизнис од самиот почеток.

Како дел од оваа серија, Иновативност ексклузивно ќе ви ги претстави учесниците на ова пионерско шоу!

- Advertisement -

Во иновативниот свет на “The Founder Games powered by HalkBank”, каде што секоја идеја и секој потег може да значи разлика помеѓу успех и неуспех, партнерството меѓу Игор Маџов и Daysketcher се истакнува како пример за визионерско водство и технолошка иновација. Игор, професионалец во областа на инвестиции, ментор и претприемач со повеќе од 15 години искуство во изградба на програми за претприемништво и олеснување на VC и Angel investments низ Југоисточна Европа, сега го насочува своето внимание кон Daysketcher, мобилната апликација дизајнирана да го подобри вашето емоционално патување.

За Игор Маџов

- Advertisement -

Игор Маџов е пионер во стартап екосистемот, сосновач и сегашен претседател на Startup Macedonia, страствен за иновација и дигитализација на општеството. Со над 20 милиони евра собрани инвестиции за стартапи во рана фаза, организирање на повеќе од 200 програми и настани за претприемништво, и менторство на над 100 тимови на хакатони и програми, Игор е вистинска инспирација за сите кои сакаат да остават траг во светот на претприемништвото. Неговата филозофија, “Најдобриот начин да ја предвидиш иднината е да ја создадеш”, е водилка за сè што прави.

За Daysketcher

- Advertisement -

Daysketcher е моќна алатка која ви овозможува без напор да ги следите вашите расположенија, да чувате сакани спомени и да негувате позитивен поглед кон животот. Оваа мобилна апликација е дизајнирана да ја зголеми вашата добросостојба, овозможувајќи ви да водите смислена и исполнета секојдневие.

Спојувањето на Водство и Иновација

Изборот на Игор Маџов како ментор за Daysketcher во “The Founder Games powered by HalkBank” е стратегиски потег кој ги спојува неговото длабоко искуство во водењето на стартапи кон успех и мисијата на Daysketcher да го подобри емоционалното патување на луѓето. неговата способност да види потенцијал и да води кон иновација е клучна за да им помогне на основачите на Daysketcher да ги реализираат своите амбиции и да ги претворат во дејство.

Патот Кон Подобра Иднина

Со Игор на чело, Daysketcher е подготвен да ги прифати предизвиците и да ги искористи можностите што ги нуди “The Founder Games powered by HalkBank”. Оваа комбинација не само што ветува да ги надмине очекувањата, туку и да постави нови стандарди во областа на дигиталното здравје и добросостојба.

Придружете ни се и Бидете Сведоци на Трансформацијата

Следете го патувањето на Игор Маџов и Daysketcher во “The Founder Games powered by HalkBank” и бидете дел од нивната мисија за креирање иднина каде технологијата и добросостојбата одат рака под рака. Ова е вашата шанса да видите како правилното менторство и иновативниот пристап можат да создадат значајни промени во начинот на кој живееме и се грижиме за нашето ментално здравје.

За “The Founder Games powered by HalkBank”

“The Founder Games powered by HalkBank” е место каде што претприемачите и иноваторите се натпреваруваат, учат и растат заедно, со цел да откријат следната генерација на бизнис лидери. Ова шоу е катализатор за иновации и успех, нудејќи платформа за стартапите да ги остварат своите соништа во одржлив и етички начин.

Сподели!
- Advertisement -