Гранд Скопјe PRIME SPONSOR на овогодишната Конференција за недвижности

- Advertisement -

И оваа година Гранд Скопје останува главен поддржувач на Конференцијата за недвижности Скопје како еден од најистакнатите и активно ангажирани чинители во урбанистичкото планирање што ги следи современите архитектонски трендови.  

- Advertisement -

Посветеноста за поттикнување на развој и иновации на пазарот на недвижности, не само во Македонија туку и на меѓународно ниво, е главниот мотив за Гранд Скопје и оваа година да биде Prime Sponsor на Конференцијата за недвижности и преку своите врвни експерти да ја претстави успешната приказна на инвеститорот МГ Фешн токму преку комплексот Гранд Скопје.

Докажано искуство во градското урбанистичко планирање е причина што Гранд Скопје е главен поддржувач на панел дискусијата насловена „Урбанизација и урбано планирање“ во Рамки на Конференцијата.

- Advertisement -

Преку својот извонреден пример „Новото обележје на градот“, Гранд Скопје пред присутните ќе претстави како урбаното планирање влијае на долгорочниот развој на градот.

Во фокус на станбено-деловниот комплекс Гранд Скопје е редефинирањето на урбаната слика на центарот на градот. Чувствувајќи ги потребите на граѓаните за квалитетен градски живот, покрај премиум домување, во рамки на комплексот е предвиден нов урбан парк на површина од близу 7.500 м2 што е приближна големина на Плоштадот Македонија. Паркот ќе содржи разновидно парковско зеленило налик на светските урбани паркови во кое жителите и посетителите ќе уживаат во оаза на спокој среде раздвижениот градски пејзаж.

- Advertisement -

Покрај тоа, Град Скопје директно го поддржа и панелот насловен „Канцелариски згради“ на кој професионалците кои работеа на проектот ќе ги споделат трендовите, како и искуствата за успешно справување со предизвиците што ќе одговорат на променливите потреби на компаниите.

Гранд Скопје подготвува и ексклузивно изненадување за присутните на Конференцијата, но и сите заинтересирани за инвестирање во иднината и во домување со ознака за квалитет, удобност и безбедност.

Сподели!
- Advertisement -