Почетна Тагови овошки

Таг: овошки

Копенхаген сади овошки по улиците од кои плодовите ги берат минувачите

0
Копенхаген сади овошки по улиците за да ги користат сите луѓе. Во Данска со векови наназад секој може да набере плодови од дрвјата кои...