Почетна Тагови 20-20-20

Таг: 20-20-20

Отворена ЕВН училница во училиштето „Михајло Пупин“ каде што учениците ќе...

0
Свечено отворање на првиот кабинет за проектот „20-20-20” се одвиваше денес во просториите на СЕТУ „Михајло Пупин” во Скопје. На настанот присутни беа министерката...