Почетна Тагови 3Д мапирање

Таг: 3Д мапирање

Студенти и професор од ФЕИТ развиваат дрон за 3Д мапирање кој...

0
Vision Dynamix е спин оф компанија на Факултетот за електротехника и информациски технологии од Скопје, а истата е плод на идеја разработена како дел...