Почетна Тагови 3GPP

Таг: 3GPP

Официјално објавено како ќе изгледа и ќе работи 5G мрежата

0
Развојот на 5G мрежата трае долго, но 3GPP организацијата, која управува со стандардите за Интернет, ги усогласи и ги потпиша првите спецификации за 5G...