Почетна Тагови Addiko Debit Mastercard®

Таг: Addiko Debit Mastercard®

Босанската Addiko banka лансираше платежна картичка со мирис на јагода

0
Addiko Bank Сараево својата картична понуда ја збогати со Debit Mastercard®, првата Addiko бесконтактна картичка. Освен поволностите на бесконтактната технологија за плаќање, оваа картичка...