Почетна Тагови Anders Berensson Architects

Таг: Anders Berensson Architects

Во најеколошкиот кварт во Стокхолм ќе се гради град од дрвени...

0
Кога компанијата Anders Berensson Architects беше повикана да дизајнира нова населба во Стокхолм која ќе биде најгусто населена, највисока и најеколошка во градот, шведската...