Почетна Тагови Aramco

Таг: Aramco

Арапскиот нафтен гигант Aramco ќе го направи најголемото ИПО во светот

0
Саудиска Арабија ја процени државната нафтена компанија Aramco на 1.600 до 1.700 милијарди долари. Компанијата го објави ажурираниот проект за иницијалната јавна понуда во...