Почетна Тагови ASQ

Таг: ASQ

Меѓународниот аеродром Скопје со две ASQ награди – за најдобар аеродром...

0
Меѓународниот аеродром Скопје, управуван од ТАВ Македонија, е награден од страна на Меѓународниот совет на аеродроми (АЦИ) со ASQ награда за квалитет на аеродромски...