Почетна Тагови Balkans United for Clean Air

Таг: Balkans United for Clean Air

Кампања „Обединет Балкан за чист воздух“: Живееме во отровен облак

0
Со цел подигнување на свеста за последиците од загадениот воздух, еко организации од сите балкански земји ја започнуваат кампањата „Обединет Балкан за чист воздух”....