Почетна Тагови Brainster Online

Таг: Brainster Online

Бесплатни онлајн курсеви на македонски со новата платформа на Brainster

0
Со 8 веќе закажани предавања и дополнителни триесет во најава, започна со работа првата бесплатна платформа за учење преку интернет во Македонија, Brainster Online. Целта на оваа...