Почетна Тагови Bulli 6.1

Таг: Bulli 6.1

Големо осовременување на иконата – светска премиера на дигитализираниот Multivan 6.1

0
Иконата на комерцијалните возила: Bulli. Transporter, Caravelle, Multivan and California. Сите се вбројуваат во категоријата најдобро продавани. Со шестте генерации - од Т1 до...