Почетна Тагови Bullitt Group

Таг: Bullitt Group

Ова е првиот антибактериски смартфон во светот

0
Првиот светски антибактериски телефон во светот кој ќе го спречи размножувањето на бактериите на него го создаде компанијата Bullitt. Телефонот се вика Cat S42...