Почетна Тагови CEED

Таг: CEED

CEED Macedonia Business Angels Club објавува нов повик за бизнис идеи

0
Имате бизнис идеја, но потребна ви е поддршка за да ја реализирате? Клубот на Бизнис ангели на ЦЕЕД Македонија ви дава можност да ја претставите својата...

Бизнис ангелите се неопходна алатка за остварување на успешни старт-ап приказни

0
Улогата и потребата од бизнис ангели се прашања кои сè повеќе стануваат актуелни во светот на бизнисот.  Ова беше главна тема на вчерашната трибина...