Почетна Тагови Cenntro Automotive Corporation

Таг: Cenntro Automotive Corporation

Кинеската компанија Cenntro ќе произведува електрични возила во Бугарија

0
Кинескиот производител на електрични возила Cenntro Automotive Corporation заедно со својот партнер SEVIC eMobility од Луксембург планира да инвестира 10 милиони евра во текот на следните...