Почетна Тагови Containerwerk

Таг: Containerwerk

Германската компанија Containerwerk претвора стари контејнери во прекрасни домови

0
Растечки тренд е употребата на стари контејнери за транспорт како еден вид градежен материјал, но претворањето на овие челични кутии во простории за живот...