Почетна Тагови CRRC Corporation

Таг: CRRC Corporation

Кинескиот беспилотен воз кој оди по виртуелни шини почна да вози...

0
Во јуни годинава кинеската компанија CRRC Corporation претстави беспилотен воз кој вози по виртуелни шини. Тој воз сега официјално почна да вози по улиците...