Почетна Тагови DHL

Таг: DHL

До 2025 година, 70% од DHL ќе ги извршува пратките со...

0
DHL Македонија годинава одбележува 25 години постоење во земјава со претставување на досегашните успеси и достигнувања, како и презентирање на глобалната стратегија за одржливо...

DHL ги направи првите возила во светот кои не испуштаат никаква...

0
Користењето електрични возила кои трошат обновлива енергија е мнгоу подобро за околината отколку фосилните горива, но возилата, генерално, емитуваат повеќе видови нечистотија освен стакленичките...