Почетна Тагови Kraft Heinz

Таг: Kraft Heinz

Малите кесички со кечап веројатно се наредниот пластичен производ кој ќе...

0
Сега секој дискутира како да ја намалиме употребата на пластика за еднократна употреба. На поширок план, Европската унија сака да забрани десет типови пластика...