Почетна Тагови Legatum

Таг: Legatum

Македонија падна за две позиции на глобалниот Индекс за просперитет за...

0
Од 2006 година па наваму, реномираниот институт Legatum од Лондон ги рангира државите во светот на т.н. Prosperity Index или индекс на благосостојба и...