Почетна Тагови Los Angeles Times

Таг: Los Angeles Times

Los Angeles Times продаден за 500 милиони долари на еден од...

0
Весникот Los Angeles Times ќе прејде во рацете на локален милијардер за цена од 500 милиони долари, и така ќе се заврши напнатиот период  Патрик...