Почетна Тагови Magenta 1

Таг: Magenta 1

Апликацијата Skopje ZOO нè мотивира да научиме повеќе за животните

0
Во Скопската зоолошка градина живеат неколку стотици примероци различни видови животни кои потекнуваат од сите страни на светот. Шетајќи низ ЗОО Скопје во еден момент можете...

Дополнителни опции за корисниците на новата Magenta 1

0
  Новата Magenta 1, која нуди флексибилност во изборот  и комбинирањето на  услугите, отсега  е збогатена со  промотивни дополнителни опции, кои корисниците можат да ги...

Македонски Телеком со нова Magenta 1 за сите

0
Македонски Телеком воведе нова Magenta 1, флексибилна понуда со најдобриот избор на услуги за сите. Во понудата се вклучени повеќе комбинации кои корисниците можат...

8 нешта што ги практикуваат успешните луѓе секој понеделник

0
Колку и да ја сакаме својата работа, повеќето од нас не ги сакаат понеделниците, но овој ден е особено важен за продуктивноста во текот...